Projekty na zakázku

V naší společnosti se specializujeme na zakázkové práce v oblasti kovových konstrukcí a jakýchkoliv výrobků z kovu, kde Vám rádi nabídneme naši pomoc a odborné znalosti. Ať už jste na začátku svého projektu nebo se již nacházíte v pokročilé fázi.

Pokud máte již vypracované technické dokumentace nebo výkresy, rádi se s vámi podíváme na detaily a případně navrhneme úpravy či optimalizace. V případě, že ještě nemáte konkrétní plány, neváhejte nás oslovit s vašimi nápady a požadavky. Naši odborníci jsou připraveni naslouchat vašim potřebám a společně s vámi navrhnout řešení, které bude přesně odpovídat vašim představám.

 

Velikost projektu pro nás není rozhodujícím faktorem – rádi se pustíme do malých i velkých zakázek. Naše zkušenosti nám umožňují flexibilně reagovat na různorodé požadavky a přizpůsobit se individuálním potřebám zákazníků. Dokonce jsme připraveni pomoci i tam, kde jiní nechtějí či nemohou.

 

Naším hlavním cílem je vytvořit přátelský a otevřený vztah s našimi klienty, abychom společně dosáhli co nejlepších výsledků. Jsme přesvědčeni, že úspěch projektu závisí na vzájemné komunikaci a důvěře, proto se snažíme být vždy dostupní a ochotní vyjít vstříc vašim potřebám.

 

Věříme, že naše zakázkové práce v oblasti kovových projektů jsou tou správnou volbou pro vás. Rádi se s vámi podělíme o naše zkušenosti a know-how, abychom společně převedli vaše nápady do reality. Neváhejte nás kontaktovat a začněme společně tvořit něco úžasného.

Fakturační Adresa

Brno
Židenice (Brno-Židenice)
Krásného 3830/2
PSČ 63600

Mišák Jiří

Tel.: +420 725 512 240

Marek Dworak

E-mail:

info@dwmsteel.cz

Tel.: +420 774 664 090

Povinné údaje

DWM Steel s.r.o
IČO: 19907966

Sídlo:
Příkop 843/4, 602 00, Brno - Zábrdovice

Spisová značka:
C 136594 vedená u Krajského soudu v Brně od 8. listopadu 2023